06 - 44 56 28 06 info@muskensfundraising.nl
Selecteer een pagina

Over

Linda Muskens

Ik ben Linda Muskens, een bevlogen en betrokken wereldburger
met een passie voor fondsenwerving en communicatie.

Mijn doel is een concrete bijdrage te leveren aan een eerlijke en rechtvaardige samenleving, zowel dichtbij als ver weg. Fondsenwerving is voor mij vooral friendraising: het aangaan van een relatie met potentiële gevers. Het gaat om het betrekken van je donateur of sponsor bij jouw organisatie of goed doel.
Een goed projectplan en inspirerend verhaal zijn hierbij onontbeerlijk.

Bij Stichting Wilde Ganzen heb ik diverse functies vervuld op het gebied van fondsenwerving en relatiebeheer. Zo heb ik honderden organisaties (particuliere initiatieven) geadviseerd en begeleid op het gebied van fondsenwerving en communicatie, zodat concrete projecten in ontwikkelingslanden gerealiseerd konden worden.

In 2016 ben ik gestart als zelfstandig fondsenwerver, omdat ik mijn kennis en ervaring graag wil inzetten ten behoeve van andere goede doelen en non-profit organisaties. Als allround fondsenwerver ben ik van alle markten thuis en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In 2017 heb ik de leergang nalatenschappenwerving met succes afgerond, zodat ik me hier verder in kan specialiseren en ontwikkelen. Samenwerken en verbinden zijn mijn voornaamste drijfveren. Als sparringpartner en matchmaker geef ik graag een boost aan uw fondsenwerving. Ik ben ervan overtuigd dat er voor mooie projecten met maatschappelijke impact altijd fondsen zijn te vinden!

Muskens Fundraising staat voor:

N
ruim 25 jaar ervaring in fondsenwerving en relatiebeheer
N
gedegen en betrouwbaar
N
daadkrachtig en resultaatgericht
N
gespecialiseerd in nalatenschappenwerving
N

fondsenwerving op maat voor jouw organisatie, stichting of  vereniging

 

Mijn werkwijze:

Na telefonisch contact nodig ik je graag uit voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen wat de wensen en behoeften van jouw organisatie zijn op het gebied van fondsenwerving. Op basis hiervan kom ik met een concreet plan van aanpak en passend voorstel voor samenwerking.

Als je je hierin kunt vinden ga ik daarna graag voor je aan de slag!

Reviews

Wat zeggen anderen over mij?

Linda heeft Niketan geholpen over dit gevoelige aspect van fondsenwerving na te denken. Ze was in staat om nalatenschappenwerving op gepaste wijze in onze fondsenwerving te integreren. Ze heeft ons geholpen met advies en tekstvoorstellen voor het aanpassen van onze website. Bovendien heeft ze tijdens een workshop, ons bestuur en vrijwilligers geholpen om dit met donateurs bespreekbaar te maken op een manier die bij ons past.

Rutger-Jan Schoen

Voorzitter Stichting Niketan, Stichting Niketan

Linda Muskens heeft voor stichting Tan-kids een fondswervingsklus gedaan. De samenwerking verliep heel prettig en efficiënt. Daardoor kon ik mijn tijd en energie geven aan het projectbezoek in Tanzania. Het was echt een verademing voor ons om niet teveel tijd en energie te hoeven steken in de samenwerking en toch goede fondswervingsresultaten te zien. Vanuit deze positieve ervaring heeft Linda onlangs een tweede klus gedaan: het schrijven van een nieuw projectplan. Het was knap om te zien hoe Linda de feedback geordend kon verwerken in het plan. En nu kunnen wij met een goed projectplan in onze handen, de fondswerving gaan oppakken. Top! 

Annette Klijnsma

directeur/kindercoach, Stichting Tan-kids

Portfolio

Voor deze organisaties heb ik mogen werken:

Contact

Linda Muskens
info@muskensfundraising.nl
06 – 44 56 28 06

Contactformulier

13 + 12 =